Loading...
Luonto2019-03-30T14:18:42+00:00

LuontoBasaari

 LuontoBasaari on kaikenikäisille suunnattu, ilmainen päivätapahtuma Karilan Navettagallerialla 27.7. Puolivillin basaari täyttyy päiväksi paikallisista luonnontuotteista, retkeilystä, seikkailusta, käsitöistä, taiteesta ja lähiruoasta. Musiikin soidessa voit kokeilla vaikka perhonsidontaa, sähköpyöräilyä tai sääskimeditaatiota. Alla näet mukaan ilmoittautuneet luonnontuottajat ja luontoaktiviteettien järjestäjät. Päivitämme listaa jatkuvasti luontobasaarin täyttyessä.

Navettagalleria
Navettagalleria
Karilan Navettagallerian perinteinen lappilainen pihapiiri karkailevine vuohineen ja lampaineen on kuin luotu puolivillin basaarin näyttämöksi. Vanhaan navettaan tehty kahvila tarjoaa enemmän ja vähemmän villiä ruokaa ja juomaa sekä herkkuja.
Metsäkellinääri
Metsäkellinääri
MettäEllit vetävät metsäkellinäärin ja puuhengistystä. Se on vanha mettäsuomalainen tapa päästä mettätajunnan kenttään. Rentoutumista, voimaantumista ja omien voimavarojen löytämistä luontoyhteyden kautta. MettäEllit, Anu ja Paula, 044-2609917
Sääskimeditaatio
Sääskimeditaatio
Äärimmäistä arktista mielenhallintaa. Opettele hiljentymään keskellä Lapin kesää. Syvennä luontosuhdettasi ja kehitä positiivista asennetta sääskien säestämänä. Aakenuspirtin Marja Köngäs 040-7188201
Puolivilli Yrttivoide
Puolivilli Yrttivoide
Puolivillin omat yrttivoiteet ovat myynnissä jo nyt Jouninkaupalla ja Navettagalleriassa niin kauan kuin tavaraa riittää.
Kasvivärjäys
Kasvivärjäys
KipakkaKettu keittelee värjäyspadoissa luonnonkasveja ja värjää lankoja. Tervetuloa ihastelemaan ja ihmettelemään luonnonkasvien voimaa ja värjäyksen taikaa! KipakkaKettu, Anne Pantsu, 050-3500693
Yrttiretki
Yrttiretki
Opi keräämään Lapin yrttejä, tunnista yleisimmät retken varrella vastaan tulevat yrtit ja retken jälkeen voit kysellä oppaalta yrttien jalostamisesta.
Vedic Art -työpajat
Vedic Art -työpajat
Vedic Art -työpaja aikuisille ja “Maalataan avaruutta” työpaja lapsille. Aakenuspirtin Marja Köngäs, 0407188201
Kasvomaalaus
Kasvomaalaus
Marja Köngäs loihtii lapsille ja lapsenmielisille kasvomaalauksia. Aakenuspirtin Marja Köngäs, 0407188201

Kulissien taakse!

Haluatko mukaan Puolivillin luontobasaarille? Etsimme Lapin parhaita luonnontuotteiden myyjiä sekä luontoelämysten tuottajia.

TULE MUKAAN