PUOLIVILLIpro

PUOLIVILLIpro-ammattilaistapahtuma lähiruoan tuottajille sekä ravintolayrittäjille
Lauantaina 27.7.2019 klo 10.00-12.00 Karilan Navettagalleria, sisätilat

Lapissa tuotetut raaka-aineet kuten liha ja kala, juurekset, marjat, sienet ja hunaja sekä kauempaakin tuoduista raaka-aineista, kuten kaakaosta tai kahvista, Lapissa rakkaudella valmistetut tuotteet ovat esillä PUOLIVILLIpro:ssa.

Business to Business -tapahtumassa tuodaan yhteen lappilaisen lähiruoan tuottajia ja alueella toimivia ravintolayrityksiä. Yrittäjät tapaavat toisiaan pikatreffeillä, jotka antavat tuottajille tilaisuuden kertoa tuotteidensa tarinan ja ravintoloitsijoille mahdollisuuden tuoda esiin omia toiveitaan. Tavoitteena on, että alueen matkailuyrityksissä hyödynnettäisiin entistäkin enemmän paikallisia raaka-aineita.

Tapahtuman kokoaja on Kolarin kunnan HAUTOMON konseptointi luonnontuote- ja lähiruoka-alalle -hanke. Hanke toteutetaan yhteistyössä Puolivilli Festivaalin kanssa. Oletko ravintolayrittäjä tai lähiruoan tuottaja? Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan!

Mukana muun muassa:

Kaamos kahvipaahtimo, Rovaniemi  |  Oma makia (hillot ja suklaat), Tornio
Raimo Vaattovaara (peruna), Kolari  |  Meän liha (naudan liha), Rovaniemi  |  Tunturipuron lammas, Salla
Jerisjärven kalasatama (siika, ahven, muikku ja hauki), Muonio  |  Kallivaaran lähihunaja, Ylitornio
Lokan luonnonvaraosuuskunta (kala & luonnontuotteet), Sodankylä

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
projektikoordinaattori Taika Kopra, 040 489 5543, taika.kopra@kolari.fi

Kulissien taakse!

Haluatko mukaan Puolivillin luontobasaarille? Etsimme Lapin parhaita luonnontuotteiden myyjiä sekä luontoelämysten tuottajia.